Het team van Rally Experience heeft jarenlange ervaring in het organiseren van rally-evenementen door heel de Benelux!

Wij als team houden van navigeren, professionele
rally-opdrachten verzinnen en nieuwe landschappen ontdekken! We beleven enorm veel plezier aan het bedenken van kwalitatieve en uitdagende routes voor elk niveau.

Wij zien navigeren als een kunst! Bedreven zoals dat vroeger ging; Met de landkaart op schoot de omgeving ontdekken. En zo hopen wij, als liefhebbers van authentiek rally-rijden, de passie voor het rally-rijden over te brengen naar iedereen die dat leuk vindt en open staat voor een onvergetelijke Rally Experience!

Samenwerking

Rally Experience is geboren uit een unieke samenwerking tussen
Rallyevenementen en Smart Market. De corona-jaren 2020 & 2021 hebben geleerd dat er een steeds grotere behoefte kwam voor rally-rijders om 'op bestelling' een rally te rijden.

Maar ook na corona is de behoefte groot om op een eigen gekozen tijdstip en datum voor elk niveau rally te kunnen gaan rijden. Vandaar dat nu het moment is aangebroken om met een uniek concept voor rally rijdend Nederland te komen; Rally Experience

Jarenlange ervaring

Met reeds jarenlange ervaring in het organiseren van professionele
rally's door heel Nederland zorgt Rallyevenementen voor (what’s in the name?!) eersteklas verzorgde rally evenementen.

Deze kennis is gebundeld met de krachten van Smart Market, om echte belevenissen te creëren op de beste plekken. Zo hebben wij gezorgd dat Rally Experience in het voorjaar van 2022 het levenslicht heeft gezien om te verrassen in een unieke rally beleving.

Enthousiast geworden?