Speluitleg

Met Rally Experience bepaal je zelf wanneer het jou uitkomt om te gaan rally rijden. Je bestelt namelijk heel eenvoudig de Experience Box die per post bij jouw thuis in de brievenbus wordt bezorgd.

In deze Experience Box tref je vervolgens een professioneel rallyboek aan, met daarin de rallyroute, diverse items die je nodig hebt om de route te bepalen én krijg je toegang tot de GPS controle app.

Het doel van de rally? Plezier maken, genieten van schitterende plekjes en de route zo goed mogelijk rijden voor de best mogelijke score.

Waarom GPS controle?

Bij een traditionele rally staan er bordjes en/of stempels langs de trajecten. Hiermee controleert de uitzetter of de deelnemende equipes de juiste route hebben gereden. 

Bij Rally Experience doen we het net even anders en kun je gebruik maken van de GPS controle app. In plaats van met fysieke bordjes langs de weg controleren wij met GPS of je de juiste route volgt.

Dit betekent dat je vanaf de start tot de finish écht gecontroleerd wordt. Hiervoor hoef je alleen de GPS controle app aan te zetten, en de controles volgen vanzelf!

Gebruik van de app

De app geeft onderweg verschillende letters die je zelf moet accepteren of weigeren. De uitzetter heeft natuurlijk gezorgd voor een uitdagende route. Je kan er niet van uitgaan dat alle letters die je krijgt ook automatisch goed zijn.

De uitzetter heeft op plaatsen waar je misschien verkeerd rijdt letters gezet om te controleren welke route je hebt genomen. Controleer dus goed of je op de juiste route zit voordat je een aangeboden letter accepteert. Want de uitslag gaat op basis van strafpunten. Hoe dichter bij de 0, hoe beter je de route hebt gereden.

Na afloop van je rally ontvang je een mail met je score en de route zoals die was bedoeld. Daarnaast vind je ter controle een GPS link met de route die je als equipe hebt gereden.

Heb je nog vragen?

Dan hebben wij de meest gestelde vragen voor jou op een rij gezet.