Rij 365 dagen van het jaar rally met een gedrukt rallyboek op bestelling‏‏‎

Ben jij klaar voor een unieke rally belevenis in Nederland? Ontdek dan nu de professioneel uitgezette rallyroutes van Rally Experience!

Hoe werkt Rally Experience?

speluitleg

Met Rally Experience bepaal je zelf wanneer het jou uitkomt om te gaan rally rijden. Je bestelt namelijk heel eenvoudig de Experience Box die per post bij jouw thuis in de brievenbus wordt bezorgd.

In deze Experience Box tref je vervolgens een professioneel rallyboek aan, met daarin de rallyroute, diverse items die je nodig hebt om de route te bepalen én krijg je toegang tot de GPS controle app.

Het doel van de rally? Plezier maken, genieten van schitterende plekjes en de route zo goed mogelijk rijden voor de best mogelijke score.

Waarom GPS controle?

Bij een traditionele rally staan er bordjes en/of stempels langs de trajecten. Hiermee controleert de uitzetter of de deelnemende equipes de juiste route hebben gereden. 

Bij Rally Experience doen we het net even anders en kun je gebruik maken van de GPS controle app. In plaats van met fysieke bordjes langs de weg controleren wij met GPS of je de juiste route volgt.

Dit betekent dat je vanaf de start tot de finish écht gecontroleerd wordt. Hiervoor hoef je alleen de GPS controle app aan te zetten, en de controles volgen vanzelf!

Hoe bestel je een Rally Experience?

  1. Kies een Rally Experience en de moeilijkheidsgraad
  2. Betaal via iDeal (NL), Bancontact (BE) of creditcard
  3. Ontvang binnen 2 dagen onze te gekke Experience box in jouw brievenbus

Open de box, bereid je voor en kies een mooi moment om op pad te gaan met jouw unieke rally!

Direct bestellen

Ben je benieuwd naar hoe je gaat navigeren, of heb je nog andere vragen?