Bedankt voor je bestelling!

Wat leuk dat je een Rally Experience besteld hebt! We gaan hard aan de slag om je Experience box zo snel mogelijk in te pakken en met de post te versturen.

Speciaal voor jou hebben we nog een aantal tips om de spanning van het wachten af te halen en je al voor te bereiden op de rally!

Download alvast de controle-app

Door de GPS controle app al te downloaden via de onderstaande knoppen kun je na het ontvangen van de Experience Box direct in de auto springen om je Rally Experience te beginnen.

In het rallyboek zelf staat een uitgebreide uitleg over hoe je de route in de app kan inladen.

Hieronder nog een aantal tips om het wachten wat sneller voorbij te laten gaan

Zorg dat je auto in topconditie is!

Check je oliepeil, pomp de bandjes op en zet de auto even lekker in de was! En mocht het nodig zijn, hou je gereedschap en reserveonderdelen bij de hand en check of je ANWB lidmaatschap nog actief is!

Heb een goed gesprek met je navigator of bestuurder!

Rally rijden doe je met zijn tweeën en daarom is het misschien al handig om je teamgenoot te informeren over de rally die jullie gaan rijden en enkele afspraken te maken. Wie kruipt er bijvoorbeeld achter het stuur? En wie is de navigator?

Zorg voor de essentials!

Flesjes drinken, pepermuntjes, zonnebril of pet al klaar liggen? Ga je rijden met de cabrio? Vergeet dan ook zeker niet de zonnebrandcrème!

Zoek een mooie dag uit!

Check het weerbericht, meet de luchtvochtigheid of doe een zonnedans! Rally rijden met goed weer is voor de bestuurder, de navigator en de auto natuurlijk een stuk leuker!

Alles al geregeld? Lees je dan alvast in voor de gebruikte navigatiemethoden.